Elementor #314

Online Islamic Studies and Practicality

PAKEJ BIZNES YANG DITAWARKAN KEPADA ANDA

Kami mengajak anda membina biznes anda sendiri melalui tawaran pakej-pakej menarik yang disediakan. .

KERANA MASYARAKAT DI LUAR SANA MEMERLUKAN PRODUK-PRODUK HALAL THOYYIBA UNTUK KEGUNAAN MEREKA, DAN SUDAH PASTI ANDA ADALAH SALAH SEORANG YANG KAMI INGINKAN MENJADI USAHAWAN BERJAYA.

Kerana pakej-pakej yang disediakan ini adalah untuk mengasuh anda menjadi usahawan mukmin yang akan menjadi pula tulang belakang kepada industri produk-produk halal di negara kita yang tercinta ini. Jadi, anda jangan lagi ragu-ragu untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya dan terkenal.

DENGAN KAMI ANDA JANGAN RISAU, KERANA MODAL SANGAT KECIL SEKECIL RM1500–RM3000 ANDA SUDAH MAMPU KELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI.

BUKAN BERERTI MODAL SEDIKIT PRODUK TIDAK BERKUALITI; ITU SALAH KERANA PRODUK KELUARAN KAMI ADALAH MENGIKUT SPESIFIKASI GMP, IMP DAN JUGA HALAL.. DAN ANDA JUGA AKAN MENDAPAT PELBAGAI KEMUDAHAN DARI SEGI LATIHAN DAN JUGA SISTEM PEMASARAN YANG DISEDIAKAN SECARA PERCUMA.

ANDA BOLEH PILIH PRODUK-PRODUK YANG SESUAI DENGAN JIWA ANDA:

1.MAKANAN / MAKANAN KESIHATAN

-WAFER, GHEE, SOS / BLACKPEPPER, SAMBAL TUMIS BILIS (SACHET), IKAN TALANG MASIN, COKELAT, BISKUT GAHARU, CEREAL UNTUK KANAK-KANAK, PRODUK MINDA, BARLI, TALBINAH DLL.

2.MINUMAN / MINUMAN KESIHATAN

-SUSU LEMBU / KAMBING, JUS, KORDIAL, KOPI, KOKO, TEA TARIK, OREN, MINUMAN AWET MUDA, PERAMPING DLL

3.KOSMETIK PELBAGAI JENIS

– CREAM KECANTIKAN, SERUM, BEDAK, TONER, MOISTURIZER, FACIL SPRAY, MASSSAGE OIL, BABY OIL, HAIR TONIC, SYAMPU RAMBUT, BODY WASH, SABUN MUKA, SABUN BADAN, SABUN BASUH BAJU, SABUN BASUH PINGGAN DLL.

Jika anda seorang ayah atau ibu, sudah tiba masanya anda memikirkan cara-cara menjana pendapatan untuk anak-anak anda dan juga keluarga anda. Apa salahnya anda berusaha membina sebuah (empire) perniagaan dengan anak-anak anda.

Setidak-tidaknya anda boleh MENGASUH anak-anak anda tidak bergantung dengan pekerjaan MAKAN GAJI semata-mata, tetapi berusaha melalui perniagaan kerana PERNIAGAAN itu 9/10 daripada sumber REZEQI. 

MOH! KITE YOP

Pakej ini adalah pakej perniagaan famili yang diketuai oleh ayah dan ibu, dan dapat melibatkan anak-anak turut sama belajar berbiznes terutama di zaman normal baru ini. Pakej ini hebat kerana ia melibatkan satu famili.

Pakej ini sangat menarik kerana ia merancakkan lagi nilai tambah kepada pendapatan ahli keluarga. Ia akan menjadi tradisi sambung menyambung secara berterusan. Semua orang terlibat, kan bagus berbiznes satu famili. Kenapa anda tidak berusaha ke arah mewujudkan biznes di dalam famili anda? Ayuh, kita gerak sekarang.

Kumpulan anda boleh menjadi salah satu dari kumpulan usahawan terbilang sepertimana Abd Rahman b ‘Auf. Mempunyai karisma dan kemampuan yang tinggi bila bergabung fikiran, usaha serta idea yang dibantu oleh sistem digital alaf baru yang sangat komprehensif bersama kami.

Pakej ini adalah pakej bizes secara berkelompok atau kumpulan yang amat baik kerana idea mereka lebih banyak dalam menghidupkan biznes mereka.

Pakej ini sesuai untuk satu kumpulan kecil 2 atau 4 orang atau lebih untuk membina legasi mereka sendiri sebagai sahabat yang setia dalam menggerakkan biznes bagi mencapai cita-cita mereka seperti sebuah keluarga bahagia.

Dengan adanya produk-produk yang berkualiti serta sistem yang membantu, urusan biznes mereka pasti disebalik usaha itu akan ada hasilnya.

Uji jati diri anda dengan berniaga. Ramai orang tak terfikir mereka boleh menjadi usahawan, tetapi setelah di cuba rupa-rupanya mereka adalah usahawan hebat, kerana mereka punya jati diri yang tidak dikeluarkan.

Dengan kami anda tidak keseorangan kerana anda akan dibimbing melalui program latihan dan sistem pemasaran yang mampan. Dunia digital ini akan banyak memudahkan urusan pemngasuhan anda bersama-sama kami. Silakan.

Pakej ini adalah pakej secara personal yang ingin maju dalam dunia perniagaan atas talian, bagi menguji jatidiri anak muda yang ingin berjaya dalam dunia perniagaan

Pakej ini untuk individu yang ingin berasingan dalam dunia biznesnya, namun ia juga sangat baik untuk menaikkan dan menguji jati dirinya sebagai seorang usawahan yang wibawa dalam dunia biznes.

KONSEP PENGASUHAN

Islamika.org dan Sidratul Corp menawarkan pakej lengkap perniagaan untuk anda sekeluarga bagi memulakan perjalanan anda dalam Dunia Perniagaan yang munkin baru bagi sesetengah daripada anda.

Anda akan diberikan pengasuhan:

Pengasuhan perniagaan

Produk pilihan

Asuhan persembahan produk  (showcase)

Platform E-Dagang

POS (Point of Sales)

Pengurusan bersistem

Perakaunan online

JIKA ANDA INGIN MENJADI USAHAWAN YANG HEBAT, BINALAH JENAMA ANDA SENDIRI BERSAMA KAMI.

JIKA ANDA NAK BIZNESS Nak mulakan dengan produk apa dulu?

ANDA BOLEH PILIH PRODUK-PRODUK YANG KAMI SEDIAKAN. ANDA HANYA PERLU “TICK” & “ADD TO CART” DAN BAYAR WANG KOMITMENT ANDA, DAN ANDA TELAH MEMILIKI PRODUK-PRODUK TERSEBUT.

SETERUSNYA ANDA AKAN DIHUBUNGI OLEH WAKIL KAMI UNTUK URUSAN SETERUSNYA.

SEKIRANYA PERLU ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI DI TALIAN YANG DISEDIAKAN.

Di bawah ini adalah pakej-pakej produk yang disediakan untuk anda sebagai rakan biznes kami.